DE LEUKSTE FIETSTOURS VAN ATHENE

“Ontdek Athene als een local”

LET’S MEET IN ATHENS

“De beste start van je stedentrip”

FIETSEN IN ATHENE

“Ontdek Athene op de fiets”

TOURS OP MAAT

“Groeps- en schoolreizen”

ATHENE AAN ZEE

“Fietsen langs de kust”

FIETSEN IN ATHENE

“Fietstours met een Nederlandse gids”

FIETSTOUR IN ATHENE

Fietstours, food tours en wandeltours in Athene

Ontdek Athene als een local!

Een begeleide fietstour in Athene is de beste manier om deze bijzondere stad te ontdekken. Fiets met ons in een rustig tempo door de straten van Athene. Onze hippe Nederlandse Cortina-fiets is ideaal voor een ontspannen fietstour. Fietsen in Athene is een geweldige ervaring!

Ik, Monique van Hulst, en mijn team nemen je graag mee naar de bekende hoogtepunten en meest bijzondere plekjes waar je als toerist niet snel komt. Daarnaast kunnen wij je uitstekend adviseren over de leukste hotels, de beste transfers en meest gezellige restaurants en barretjes zodat je de echte Griekse tradities beleeft. Voor leuke weetjes en tips over Athene en omgeving volg het Let’s Meet in Athens blog, Instagram en Facebookpagina.

Organiseer jij een groepsbezoek of een bedrijfsevenement in Athene? Als een zeer ervaren Destination Management Company (DMC), organiseren wij graag jouw Griekse avontuur. Vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat je vertrekt, ben jij onze prioriteit.

ONTDEK GRIEKENLAND

Wil je meer van Griekenland zien? Combineer je stedentrip dan met een bezoek aan een eiland of het vasteland. Ik stel graag jouw reis op maat samen.

HOOGTEPUNTEN VAN ATHENE

De highlighttour is onze meest populaire tour. We fietsen langs de belangrijkste hoogtepunten van Athene maar laten je ook de verborgen pareltjes van de stad zien.

OP MAAT GEMAAKTE TOURS

Een bezoek aan Athene met een grotere groep? We kunnen de tour aanpassen aan jouw wensen.

ONZE TOURS

Tours & event planning in Athene | Destination Management Company

ONTDEK DE LEUKSTE PLEKJES VAN ATHENE OP DE FIETS

Ik ben Monique van Hulst en woon als Nederlandse al bijna 10 jaar in Griekenland. Athene heeft mijn hart gestolen en met de fietstours en fietsvakanties van Let’s Meet in Athens probeer ik mijn passie voor Griekenland met je te delen.

Fietstours voor jong en oud met Nederlands sprekende begeleiders
Naar mijn idee kun je de stad het beste op de fiets verkennen. Op de fiets zie je ontzettend veel in een korte tijd, zonder dat je moe wordt. De Let’s meet in Athens fietstours zijn geschikt voor jong en oud. we fietsen in Athene alleen waar het verantwoord is, waardoor de tours niet gevaarlijk zijn. Onze hippe Cortinafiets is de ideale fiets voor een relaxte fietstour. Uiteraard worden al onze fietstours begeleid door een Nederlands sprekende begeleider.

Schoolreis in Athene? Boek onze speciale school fietstour
De school fietstours van “Let’s Meet in Athens” zijn leerzaam en ontzettend leuk, de beste manier om je Athene schoolreis te starten. Of laat ons je gehele schoolreis naar Athene organiseren.

Combineer je citytrip Athene met een bezoek aan een eiland.
Zie je liever iets meer van Griekenland dan alleen Athene? Kijk dan maar eens naar onze eiland fietstour Agistri. En voor wie Athene liever te voet ontdekt hebben we twee hele leuke wandeltochten samengesteld.

– N I E U W –

Akropolistour met Nederlandstalige begeleiding

Let’s meet in Athens

INSTAGRAM LIVE

Onze partners

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest