Let’s meet in Athens werd door wereldwijf Lizzy Koster gefeatured in een artikel op de populaire nieuws website van de LINDA – 20 februari 2014

De fiets is hip in Athene. Let’s Meet in Athens, een Hollandse start-up in Athene, is daarop ingesprongen met het organiseren van fietstours en fietsvakanties. Beleef Athene als een local en ontdek de leukste plekken van de stad per fiets.

De tours worden gegeven in het Nederlands en Engels door een dynamisch team van meiden, bijna allemaal met Nederlandse roots.

Wat zie je zoal?

Bezoek de hoogtepunten, maar ook de minder bekende plekken van deze wereldstad. Je fietst door de smalle straatjes van de oude wijken Plaka, Monastiraki en het prachtige Anafiotika en je hoort de bijbehorende verhalen van een Nederlandse local. De fietstour door Athene is veilig, maar vooral heel erg leuk. Met wat insider tips van jouw eigen gids kun je, na afloop van de tour, zelf de stad verder gaan ontdekken. Dan weet je namelijk precies waar je moet zijn.

Fietsen op een Grieks eiland

Voor diegenen die liever op de fiets de rust opzoeken, is er de dagtour naar het eiland Agistri. Je vertrekt met de boot vanaf Piraeus (de haven van Athene) naar dit prachtige groene eiland met superblauw helder water. Je maakt over Agistri een lekkere fietstocht en er wordt twee keer gestopt om te zwemmen. Na afloop is er een heerlijke lunch, aan het einde van de middag vertrekt de boot weer terug naar het vasteland. De boottocht duurt iets langer dan een uur.

Info

Je boekt al een fietstour voor €28. Fietsverhuur, gids en een verrassing onderweg zijn bij deze prijs inbegrepen. Dagelijks van 9:30-12:30 en in de zomer (april t/m oktober) van 18:00–21:00. Wil je met een grote groep komen fietsen? Vraag dan naar hun speciale tarieven. Meer info: www.meetinathens.eu

BEKIJK ARTIKEl

 

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest