Op slechts 35km van de haven van Piraeus vinden we het eilandje Agistri, gelegen in de Saronische golf. Met prachtige dennenbossen, zand- en kiezelstranden en kristalhelder water is dit eiland een klein paradijs waar je in alle rust kan genieten van een prachtige dag.

Bij aankomst in de haven, worden de e-bikes overhandigd en kan je zelf op verkenning! Even stoppen bij een strandje voor een duik? Een hapje eten in een van de taverna’s? Een wandeling maken in het bos? Alles is mogelijk! 

Omdat het gaat over een self-guided tour, bepaal je zelf wanneer je start en hoe lang je over de tour doet. De fietsen moeten aan het einde van de dag weer worden ingeleverd of kunnen tegen vergoeding worden gehuurd voor een langere periode.

Je fietst deze tour op een e-bike. Voor kinderen zijn er speciale kinderfietsen en kinderzitjes beschikbaar.

Uitzicht vanop een boot op Agistri

Routeboekje

Na het maken van de boeking ontvang je een routeboekje, een duidelijke beschrijving en heel wat tips voor restaurants. Het routeboekje geeft je de mogelijkheid een keuze te maken uit twee routes: één waarbij je het hele eiland ziet met de verschillende dorpen, mooie kerkjes en de mooiste stranden en een iets kortere versie. Het is ook mogelijk de verschillende routes te combineren of zelf op verkenning te gaan en de routes aan te passen.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellig pleintjes ... De stad heeft zoveel te bieden, daarom ook het idee voor onze reisgids. Hierin hebben wij alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op de stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Tijdens deze dagtour ontsnap je niet alleen aan de drukte van de stad, maar leer je ook alle kneepjes van het vak om een traditionele Griekse maaltijd op tafel te toveren.
Tour boeken