De beste manier om de highlights van Athene te ontdekken met kids

Deze Athens4Kids fietstour is speciaal voor jonge avonturiers. Je hoort alles over het Athene van vroeger en nu. Tijdens het fietsen verveel je je geen moment: de traditionele markt, unieke monumenten, kleurrijke straatjes en de soldaten van de presidentiële wacht zijn maar enkele voorbeelden van wat je gaat zien tijdens deze tour. Doordat de tour in het Nederlands wordt gegeven, kunnen de kinderen alles goed volgen wat de tourleider vertelt.

Athens4Kids is een absolute must voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar oud. De route is veilig en de groepsgrootte blijft beperkt (maximaal 12 personen). Voor de kleintjes tot 7 jaar hebben we gekeurde kinderzitjes beschikbaar. Vanaf 8 à 9 jaar kunnen de kinderen zelfstandig mee op onze kinderfietsen en genieten van dit spannende avontuur!

De grote wisseling van de wacht op zondagochtend

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is ideaal voor het begin van je verblijf in Athene. Het is ook mogelijk om mee te doen op een e-bike.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Athens4Kids biedt een speciale fietstour voor jonge reizigers, waarbij ze alles leren over het heden en verleden van Athene. Deze tour is gevuld met verschillende bezienswaardigheden, zoals de traditionele markt, unieke monumenten, kleurrijke straatjes en de presidentiële wacht.
Tour boeken