De beste manier om de kust van Athene te ontdekken

Sta je te popelen om een andere kant van Athene te verkennen of om even te ontsnappen aan de drukte van het stadscentrum? Tijdens onze tour ontdek je de kustlijn van de stad tijdens een relaxte fietstocht! In drie uur tijd verken je een van de weinige fietspaden in Athene.

Tijdens deze ontspannen tocht maken we stops op diverse interessante plekken, waaronder het culturele centrum van de Stavros Niarchos Foundation. Hier maken we een korte wandeling naar het dak van dit prachtige gebouw, waar je een adembenemend uitzicht hebt over het centrum en de zee. Vervolgens fietsen we langs de Marina Flisvos jachthaven naar de kustboulevard. Onze Nederlandstalige tourleiders delen verhalen over het leven in de naburige wijken en het Griekse strandleven terwijl we langs de kust peddelen. Onderweg staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden.

Groepsfoto aan de kust op de coastline fietstour

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is ideaal als je al een paar dagen in Athene bent, of er al meerdere keren bent geweest. Het is ook mogelijk om mee te doen op een e-bike.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Ontdek de weg naar de prachtige kust van Athene, op het enige fietspad van de stad.
Tour boeken