Ontdek de kust van Athene. Heb je de highlights van Athene al gezien of wil je even ontsnappen aan de drukte van de binnenstad? Bekijk een andere kant van Athene tijdens de kustfietstour! Met deze 3 uur durende tour, fiets je vanuit het centrum naar de kust. Deze fiets je over één van de weinige fietspaden in de stad. 

WAT GA JE ZIEN?

  • Één van de weinige fietspaden in Athene
  • Het Stavros Niarchos cultureel centrum
  • Marina Flisvos Jachthaven
  • De boulevard langs de kust

INBEGREPEN

  • Enthousiaste Nederlandstalige begeleider
  • Kopje koffie onderweg
  • Hippe Cortinafiets

Waar: Erisichthonos 54, 118 51, Athene

Duur: 3 uur

}

Hoelaat: Dagelijks om 10:00 uur (reserveren is noodzakelijk)

Prijs: €40,- EUR per persoon

 STAVROS NIARCHOS FOUNDATION

Onderweg stoppen we onder meer bij het culturele centrum van de Stavros Niarchos Foundation. Hier maken we een korte wandeling naar het dak van dit bijzondere gebouw. Hier heb je een adembenemend uitzicht over het centrum en de kustlijn van Athene.

Het culturele centrum is gebouwd in 2016 en huisvest de Griekse nationale opera en nationale bibliotheek. Midden in het nieuw aangelegde park richt het moderne gebouw haar ogen op de toekomst. Het is ook erg populair onder de inwoners van Athene. Hier vinden ze de rust terug na een lange dag in het drukke centrum. In het gebouw zijn wisselende tentoonstellingen te bezoeken en gedurende het hele jaar is er een cultureel programma variërend van buitensporten tot concerten.

Na het bezoek aan het culturele centrum fietsen we via de Marina Flisvos jachthaven naar de boulevard langs de kust.

NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDERS

Tijdens deze Athene aan Zee Fietstour vertellen onze Nederlandssprekende begeleiders je van alles over het leven in de Griekse volksbuurten en het Griekse leven aan het strand. Daarnaast beantwoorden ze alle vragen die onderweg bij je opkomen. Deze fietstour is ideaal als je al een paar dagen in Athene bent, of er zelfs al meerdere keren bent geweest.

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest