Fietstour Klassiek Athene

Tijdens deze tour gaan we dieper in op het verleden van de stad. De begeleider vertelt je over de Klassieke oudheid, maar ook over de Romeinse en Byzantijnse tijd en de Ottomaanse overheersing in Griekenland. Je hoort alles over de Griekse Godenen, hun mythologie en je bezoekt de oude Agora van Athene.

We fietsen door de Plaka, langs de Romeinse Agora, de bibliotheek van Hadrianus en het mooie wijkje Anafiotika. Net onder Anafiotika parkeren we de fietsen. Hier wandelen we door de smalle steegjes van dit bijzondere wijkje aan de voet van de Akropolis.

Athene staat bekend om haar indrukwekkende verleden. Tijdens deze fietstour nemen we je graag mee terug in de tijd. Samen met onze Nederlandstalige officiële begeleider fiets je op een rustig tempo door het historische centrum van Athene.

Dit is de perfecte tour voor degene die zich willen verdiepen in het verleden van Athene met een link naar het hedendaagse Griekenland.

We bieden deze tour op aanvraag aan en werken hiervoor samen met zorgvuldig geselecteerde officiële Nederlandstalige begeleiders.

Prijs

65 EUR pp (minimale deelname 4 personen)

Ontmoetingspunt

Ons kantoor op Erisichthonos 54. Ons kantoor ligt in de wijk Thissio, op 10 minuutjes loopafstand van het metrostation Thissio (groene lijn).

Wanneer

Op aanvraag

Inbegrepen

  • Enthousiaste Nederlandstalige officiële begeleiding
  • Cortinafiets
  • Entree voor de oude Agora van Athene
Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest