De beste manier om de highlights van Athene te ontdekken

Onze Highlight Fietstour neemt je mee op een ontdekkingstocht door de meest boeiende plekken van Athene. Deze tour onthult niet alleen de bekende hoogtepunten, maar ook verborgen pareltjes die je normaal gesproken zou missen. In drie uur tijd krijg je een compleet beeld van wat Athene te bieden heeft, zodat je de rest van je verblijf optimaal kunt plannen zonder iets over het hoofd te zien.

Onze Nederlandstalige tourleiders brengen het dagelijkse leven en de unieke gebruiken tot leven door verhalen en anekdotes te delen. Ze nemen je mee in hun eigen ervaringen en perspectieven op het leven in deze bruisende hoofdstad. Bovendien staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deze tour is perfect voor iedereen die voor de eerste keer de stad bezoekt of op korte tijd de belangrijkste plekjes wil ontdekken.

Homepage 4

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is ideaal voor het begin van je verblijf in Athene. Het is ook mogelijk om mee te doen op een e-bike.

Prive fietstour

Fiets je liever alleen met je eigen vriendengroepje of gezin? Boek dan onze privétour. Je bepaalt dan zelf hoe laat je start en met wie je fietst. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat. Klik hier voor meer informatie over de privéfietstour.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Verken Athene in drie uur tijdens onze Highlight Fietstour en ontdek zowel bekende bezienswaardigheden als verborgen parels.
Tour boeken