De beste manier om de highlights van Athene te ontdekken met je eigen groepje

Fiets je liever alleen met je eigen vriendengroepje, gezin of collega’s? Naast onze dagelijkse groepstours kun je ook een privé fietstour boeken. Je bepaalt dan zelf hoe laat je start en met wie je fietst. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat. Op deze manier haal je alles uit je trip naar Athene en ontdek je deze bijzondere stad op jouw manier.

Homepage 3

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is ideaal voor het begin van je verblijf in Athene. Het is ook mogelijk om mee te doen op een e-bike.

 

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Ontdek Athene op maat, afgestemd op jouw interesses, en haal het beste uit je reis naar deze bijzondere stad.
Tour boeken