De beste manier om je Athene schoolreis te starten!

Monique heeft zelf ervaring in het basisonderwijs en weet alles over het rijke verleden van Athene op een levendige manier op leerlingen en studenten over te brengen. De fietstours van “ Let’s Meet in Athens” zijn leerzaam en ontzettend leuk, de beste manier om je Athene schoolreis te starten.

Er is geen betere manier om de leerlingen Athene te laten zien dan ze toe te vertrouwen aan onze Nederlandstalige begeleiders. In ongeveer drie uur tijd heeft de klas de mooiste plekjes van de stad gezien. Grote groepen zijn voor ons geen probleem, we werken met meerdere begeleiders en kunnen de tours op verschillende tijden laten starten.

Onze tours zijn veilig, leuk en leerzaam!

Fietsen in Athene is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan een veilige en leerzame activiteit met leerlingen of studenten. Door onze ervaring met het fietsen in grotere groepen met jonge en enthousiaste Nederlandse begeleiders kunnen we deze activiteit zeker aanbevelen aan scholen. In een relatief korte tijd zie je alle hoogtepunten van Athene. Onze begeleiders vertellen op een levendige manier waardoor de leerlingen zich geen moment vervelen. Wij zorgen voor de veiligheid door met meerdere begeleiders te fietsen en nauw samen te werken met de leraren en begeleiders van de groep.

Laat ons je schoolreis naar Athene organiseren

Een schoolreis in Athene lijkt misschien een chaotische en intensieve onderneming. “Let’s Meet in Athens” kan uw school veel werk uit handen nemen. Zo hebben wij contact met leuke hostels en hotels in verschillende prijscategorieën en kunnen wij ook moeiteloos transfers voor grote groepen organiseren. Naast verschillende fietstours kunnen wij ook bustours op maat maken naar interessante bezienswaardigheden buiten de stad.

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest