Op slechts 35km van de haven van Piraeus vinden we Agkistri, gelegen in de Saronische golf. Met prachtige dennebossen, zand- en kiezelstranden en kristalhelder water is dit eiland een klein paradijs. Dit eiland is nog niet overspoeld door massatoerisme, waardoor je in alle rust kan genieten van een prachtige dag. 

ROUTEBOEKJE

Na het maken van de boeking ontvang je een routeboekje, een duidelijke beschrijving en heel wat tips voor restaurants. Het routeboekje geeft je de mogelijkheid een keuze te maken uit twee routes; een waarbij je het hele eiland ziet met de verschillende dorpen, mooie kerkjes en de mooiste stranden en een iets kortere versie.

ZONDER ZORGEN

Heb je onderweg pech of een lekke band? We geven je een telefoonnummer voor noodgevallen en zorgen ervoor dat je direct geholpen wordt.

DUUR VAN DE TOUR

Omdat het gaat over een selfguided tour, bepaal je zelf wanneer je start en hoe lang je over de tour doet. De fietsen moeten aan het einde van de dag weer worden ingeleverd of kunnen tegen vergoeding worden gehuurd voor een langere periode.

E-bike

Je fietst deze tour op een e-bike. Voor kinderen zijn er speciale kinderfietsen en kinderzitjes beschikbaar.Prijs

De prijs bedraagt 79 euro per persoon.

INBEGREPEN

    • Boottickets
    • App met routebeschrijving op Agkistri
    • E-bike(s)
    • Word bestand met alle informatie over Agkistri
    • Directe hulp bij pech onderweg
Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest