De beste manier om de stad te ontdekken als student

Er is geen betere manier om de rijke geschiedenis en levendige cultuur van Athene aan leerlingen te laten zien dan door hen mee te nemen op een tour onder begeleiding van onze Nederlandstalige tourleiders. Gedurende drie uur verkennen de leerlingen enkele van de meest adembenemende plekken in de stad. Grote groepen vormen voor ons geen uitdaging; we hebben meerdere ervaren begeleiders die ervoor zorgen dat elke klas een boeiende en leerzame ervaring heeft.

Onze gepassioneerde tourleiders vertellen niet alleen over het historische en culturele erfgoed van Athene, maar ze laten ook een glimp zien van het alledaagse leven in de Griekse volksbuurten. Ze delen persoonlijke verhalen en ervaringen over hoe zij de levendige hoofdstad ervaren. Bovendien staan ze altijd paraat om alle vragen van de leerlingen te beantwoorden.

Student fietstour kust

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Het is ook mogelijk om mee te doen op een e-bike.

Veiligheid

Fietsen in Athene is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan een veilige en leerzame activiteit met leerlingen of studenten. Door onze ervaring met het fietsen in grotere groepen met jonge en enthousiaste Nederlandse begeleiders kunnen we deze activiteit zeker aanbevelen aan scholen. In een relatief korte tijd zie je alle hoogtepunten van Athene. Onze begeleiders vertellen op een levendige manier waardoor de leerlingen zich geen moment vervelen. Wij zorgen voor de veiligheid door met meerdere begeleiders te fietsen en nauw samen te werken met de leraren en begeleiders van de groep.

 

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Ontdek een alternatieve kant van Athene tijdens onze unieke fietstour, perfect voor reizigers die bekend zijn met de stad en graag de minder bekende, maar fascinerende wijken willen verkennen.
Tour boeken