1. Ontdek Athene en geniet van 3 gangen bij 3 verschillende restaurants

Maak kennis met zowel de Griekse keuken als de stad Athene tijdens onze walking dinner. Al wandelende ontdek je de verschillende highlights van de stad. In de routebeschrijving vind je heel wat achtergrondinformatie bij alle bezienswaardigheden die je tegenkomt.

Onderweg stop je bij drie verschillende restaurants voor een voorgerecht, een hoofdgerecht en dessert. Geen tourist traps maar restaurantjes waar de locals zelf heel graag komen. Bij elk restaurant kun je kiezen uit drie verschillende gerechten. Na afloop heb je een (meer dan!) volledige maaltijd op en een goede indruk van wat Athene zoal te bieden heeft. Hoe werkt het?

Via de knop onderaan de pagina word je doorverbonden om een reservering te maken. Zodra de betaling rond is ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin een uniek boekingsnummer. Hierin staat ook je naam, als bewijs van betaling voor de restaurants. Zodoende ben je verzekerd van een tafeltje! 

Prijs

De kosten bedragen 54,50 euro per persoon.

Inbegrepen

  • Routebeschrijving inclusief achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden
  • Tijdschema
  • Gegevens van het startpunt 
  • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in drie verschillende restaurants
  • Een drankje bij ieder restaurant 

Wanneer

De tour kan dagelijks geboekt worden. De starttijd varieert van 13.00 tot 19:00 (elk half uur tussen deze twee tijdstippen).

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest