De beste manier om culinair Athene te ontdekken

Ontdek de unieke smaken van Athene tijdens onze Ride & Bite fietstour, een avontuur dat je meeneemt door de culinaire schatten van de stad. Op de fiets rijden we langs verschillende locaties, waar je de kans krijgt om de rijkdom van de Griekse keuken te ervaren. Onze ervaren tourleiders delen hun kennis over lokale producten, kookkunst en de gebruiken rondom eten.

De tour begint met het proeven van mezedes, een proeverij van kleine hapjes. Vervolgens duiken we dieper in de culinaire wereld door het proeven van verschillende hoofdgerechten die de diversiteit en rijkdom van de Griekse keuken weerspiegelen. En natuurlijk sluiten we af met een onweerstaanbaar typisch Grieks dessert, een zoete traktatie om de ervaring compleet te maken.

Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Maak je geen zorgen! Laat het ons vooraf weten, en we passen het menu aan, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van deze culinaire ontdekkingstocht. De Ride and Bite Fietstour is een onmisbare ervaring voor iedereen die niet alleen wil genieten van de smaken van Griekenland, maar ook meer wil leren over de cultuur en tradities die achter deze heerlijke gerechten schuilgaan.

Een familiediner in het gezellige restaurant Kousoulo

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze fietstour is een onmisbare ervaring voor iedereen die niet alleen wil genieten van de smaken van Griekenland, maar ook meer wil leren over de cultuur en tradities die achter deze heerlijke gerechten schuilgaan.Het is ook mogelijk om mee te doen op een e-bike.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Boek nu, ontdek culinair Athene tijdens onze Ride & Bite fietstour en proef verschillende gerechten die de Griekse keuken typeren.
Tour boeken