De beste manier om de highlights én de eetcultuur van de stad te verkennen

Dompel jezelf onder in de magie van Athene met een enthousiaste Nederlandstalige tourleider tijdens deze culinaire wandeltour. Ontdek de verborgen parels van de stad terwijl je door het volkswijkje rondom de centrale markt wandelt en de authentieke sfeer van het leven in de stad proeft.

Laat de tourleider je meenemen op ontdekking naar de beste plekjes voor Griekse lekkernijen. Geniet van een verscheidenheid aan lokale specialiteiten, zoals loukoumades (Griekse oliebolletjes), kaas, Griekse yoghurt en lokale vleeswaren. Elk hapje vertelt zijn eigen verhaal over de rijke Griekse culinaire tradities.

Deze 3 uur durende wandeling biedt een unieke kans voor iedereen die gefascineerd is door de Griekse keuken.

De smaak van Athene formulier

"*" indicates required fields

Datum tour*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Een bordje met vlees, kaas en brood bij de bekende vleeswinkel Miran in Psirri

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze wandeltour is ideaal voor het begin van je verblijf in Athene of als je de unieke smaken van Griekenland wil ontdekken.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Reserveer nu via het formulier en laat je culinair verwennen in Athene tijdens een wandeling langs verschillende highlights en lokale adresjes met heerlijke hapjes.
Tour boeken