De beste manier om de eetcultuur en highlights van de stad te verkennen

Ontdek de unieke smaken van de Griekse keuken en verken tegelijkertijd de prachtige stad Athene tijdens onze unieke food tour. Terwijl je langs de hoogtepunten van de stad wandelt, voorziet de routebeschrijving je van achtergrondinformatie over elke bezienswaardigheid.

Gedurende de tour stop je bij drie geselecteerde restaurants, die bekend staan als lokale favorieten. Elk restaurant biedt een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, waarbij je de keuze hebt uit drie heerlijke gerechten bij elke stop. Zo krijg je niet alleen een unieke kennismaking met de Griekse keuken, maar ook de kans om de culinaire voorkeuren te ontdekken.

Het interieur van de bekende taverne Klimataria

Hoe werkt het?

Via de knop onderaan de pagina word je doorverbonden om een reservering te maken. Zodra de betaling voltooid is, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een uniek boekingsnummer en je naam als bewijs van betaling voor de restaurants. Zo ben je verzekerd van een tafeltje en kun je zorgeloos genieten van deze culinaire ontdekkingsreis!

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellige pleintjes ... De stad heeft zó veel te bieden dat we voor jullie een eigen reisgids hebben samengesteld. Hierin hebben we alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op deze fantastische stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Reserveer nu en laat je culinair verwennen in Athene tijdens een wandeling langs de verborgen pareltjes van de stad met onze unieke selectie aan favoriete restaurants!
Tour boeken