Onderwerpen

Navigeer naar een onderwerp:
Vind je niet wat je zocht? Neem contact met ons op!
Contact

Tours Athens

Hoe lang duurt de tour?

Alle tours duren ongeveer 3 uur.

Hoe kom ik bij het kantoor?

Met het openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde metrohalte is Thissio. Deze bevindt zich op de groene lijn van het metronetwerk. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het kantoor.

Met de auto: Parkeren is mogelijk in de buurt van het kantoor, hoewel we hier aanraden om geen persoonlijke bezittingen in de auto achter te laten in verband met diefstal. Vind hier de dichtstbijzijnde betaalde parkeergarage.

Is het mogelijk een e-bike te boeken?

Het is zeker een optie om een e-bike bij de reis te boeken. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is dit echter niet altijd mogelijk voor last-minute boekingen. Als de e-bike geboekt is maar er geen beschikbaarheid is, word je hiervan op de hoogte gesteld. Het boeken van een e-bike brengt een meerprijs van 20 euro met zich mee.

Zijn er flesjes water aanwezig?

Vanwege ons duurzaamheidsbeleid zijn we overgestapt op een watertank. Daarom raden we je aan je eigen fles mee te nemen en deze op kantoor te vullen.

Hoe intensief is de tour?

Natuurlijk heeft Athene wat heuvels, dus de tour heeft soms wat hellingen. We hebben er echter alles aan gedaan om de route zo aan te passen dat de fietstocht aangenaam is.

Wat is de minimumleeftijd voor deze tour?

Onze tours zijn perfect voor jong en oud! Voor kleine kinderen zijn er kinderzitjes beschikbaar voor alle leeftijden.

Wat gebeurt er bij hevige regenval of extreme hitte?

Het komt niet vaak voor, maar zelfs in Athene regent het wel eens. De tours gaan gewoon door als het regent. Als de tour wordt geannuleerd vanwege het weer, krijg je daar bericht van. Bij extreme hitte kan de tour vervroegd of uitgesteld worden. Je wordt tijdig op de hoogte gebracht.

Mogen kinderen op een e-bike?

Onze regel is dat kinderen vanaf 14 jaar op een e-bike mogen. Bij jongere leeftijden is dit om veiligheidsredenen helaas niet mogelijk.

Hoe gevaarlijk is fietsen in Athene?

Athene is helaas (nog) geen voor de hand liggende fietsstad. Dit resulteert in het feit dat er geen fietspaden zijn, waardoor we tijdens de tour op straat of op de stoep moeten fietsen. Natuurlijk hebben we hier jarenlange ervaring mee, dus we hebben de veiligste routes uitgezocht en weten op welke plekken we wel en niet kunnen fietsen.

In welke talen worden de tours aangeboden?

Onze rondleidingen zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Zo kun je kiezen in welke taal je je het prettigst voelt om alle informatie te krijgen.

Groespreizen en incentives

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Je kan contact met ons opnemen via deze pagina.

Is er een maximum grootte voor een groep?

We hebben de afgelopen jaren heel wat groepen geholpen, van alle groottes. We kunnen samen kijken naar de groepsgroottes en de wensen van iedereen.

Is het enkel mogelijk een incentive te organiseren in Athene?

We zijn gespecialiseerd in incentives in Athene. We proberen echter, indien gewenst, soms de stad in te ruilen voor een eiland of andere plek buiten de stad. Dit hangt volledig af van de wensen van jullie groep!