Ontdek de meest fotogenieke plekjes van Athene op de fiets. Deze Instagram fietstour is een aanrader als je eens iets anders wilt tijdens je stedentrip. Tijdens deze 3 uur durende tour, fietsen we door Athene en maken we stops op de meest fotogenieke plekjes.

Onze Instagramexpert legt je graag uit hoe je de mooiste foto’s maakt en deze optimaal bewerkt in de app. Op deze manier ontdek je Athene op een andere manier èn breng je datgene wat je hebt geleerd op een leuke manier in de praktijk.

De Instagramfietstour start met een korte Instagram workshop. Hierbij krijg je uitleg vol tips, trucs en geheimen. Hoe schiet je het juiste plaatje? Welke filters zet je in? Hoe gebruik je de instellingen optimaal? Na deze uitleg ga je zelf aan de slag. We stappen op de fiets en ontdekken samen de meest fotogenieke plekjes. Schiet die foto’s, bewerk ze ter plaatse en zet ze online. Wedden dat je de mooiste details ontdekt?

Foto gemaakt door Ad Vereijken

Prijs

40,- EUR pp (voor de groepstour)
vanaf 50,- EUR pp voor de privétour (minimale deelname 4 pers)
Klanten die al een highlighttour hebben geboekt krijgen 10% korting

Ontmoetingspunt

Ons kantoor op Erisichthonos 54. Ons kantoor ligt in de wijk Thissio, op 10 minuutjes loopafstand van het metrostation Thissio (groene lijn).

Privé fietstour

Ontdek de meest fotogenieke plekjes van Athene tijdens een privétour! Vanzelfsprekend is deze tour ook als privétour te boeken, zodat je er zeker van bent dat je alleen met je vriendengroep of gezin fietst.

Klik hier voor meer informatie over de Privé fietstour.

Wanneer

Dagelijks om 10:00 uur

Inbegrepen

Begeleiding door instagram expert, hippe Cortina fiets.

 

 
Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest