GRATIS MINI GUIDE

De leukste dingen om te doen in Athene

gratis mini guide athene

GRATIS MINI GUIDE

De leukste dingen om te doen in Athene

MeetinAthens de #1 website over Athene

gratis mini guide athene
Mockup miniguide + link (Flyer) (1)

OVER DE MINI GUIDE ATHENE

Het plannen van een stedentrip is helemaal niet makkelijk. Door het gigantische aanbod zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Athene is een geweldige stad, maar je moet wel weten waar je moet zijn. In de 12 jaar dat ik hier woon heb ik heel veel leuke dingen ontdekt. Nog elke dag kom ik op nieuwe plekjes die ik super graag met je deel.

In onze gratis mini guide vertel ik over de dingen die je echt moet doen als je in Athene bent. Waarschijnlijk lukt het niet in een bezoek. Maar dan kom je toch gewoon nog een keer?
Ik kijk er naar uit jou de stad te laten zien.

Let’s meet in Athens!

gratis e-book fietsen athene

Athene op een bijzondere manier ontdekken?

Doe dat dan op de fiets!

In het centrum zie je steeds meer fietspaden. Ook de kust bereik je in ongeveer een half uurtje fietsen.

In ons e-book vind je twee mooie fietsroutes. Ook kun je op onze website georganiseerde fietstours boeken. Zo weet je zeker dat je niets mist en het is ook nog eens hartstikke gezellig!

“In de mini guide Athene staan handige tips wanneer je van plan bent om de stad te bezoeken. Door de diverse tips kun je al een plan gaan maken van wat je allemaal wilt zien en wilt gaan doen. De mini guide Athene is een leuke en handige samenvatting van de stad waardoor je vanzelf zin krijgt om Athene te bezoeken. Ik hoop in mei een aantal van deze tips te gaan doen.”

Selina

“Een mooie guide met een mooie uitstraling/lay-out. Je krijgt gelijk zin om op vakantie te gaan. Inhoud is leuk geschreven, veel tips en er is rekening gehouden met meer gedetailleerde info voor als je er meer over wilt weten.”

Sanne

“Super mooie en duidelijke omschrijving van een aantal dingen die ik niet in Athene verwacht had! Al lezend denk ik wel: Een citytrip als in een weekendje is vast te kort om alles te zien en te proberen!” 

Ingeborg

MINI GUIDE MET DE leukste HIGHLIGHTS VAN ATHENE

^

EET ALS EEN LOCAL

^

GA VINTAGE SHOPPEN

^

LEER DUIKEN OF SNORKELEN

^

SHOP ALS EEN LOCAL

^

ONTDEK TALLOZE TIPS

^

BEWONDER DE STREET ART

gratis mini guide athene

KEER GEDOWNLOAD

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest