Let’s meet in Athens – De groep/incentive editie

Ons team van enthousiaste Nederlandstalige reisprofessionals met jarenlange ervaring in Griekenland onderscheidt zich door het samenstellen van unieke programma’s voor groepen en incentives, volledig op maat gemaakt naar de wensen van jouw groep. Met onze lokale kennis bieden we authentieke ervaringen die verder gaan dan standaard toeristische routes, waardoor deelnemers een dieper inzicht krijgen in de Griekse cultuur. We streven naar duurzaam toerisme door samen te werken met lokale partners die zich inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waardoor we een positieve impact creëren op de lokale gemeenschappen die we bezoeken.

Ons team heeft een flexibele ingesteldheid, is stressbestendig en past zich zeer makkelijk aan aan alle omstandigheden.  We bieden een brede variëteit aan opties, waaronder hotelreserveringen die aansluiten bij jouw voorkeuren en budget, restaurantreserveringen met een uitgebreide selectie van menu-opties, luxe touringcars voor comfortabele (luchthaven) transfers, Nederlandstalige ontvangst en begeleiding gedurende de hele reis en nog veel meer.

Onze favoriet is het organiseren van teambuilding activiteiten op unieke locaties. Denk hierbij aan fiets- en/of wandeltours, foodtours, eilandtours waarbij je de stad even verlaat en geniet van de rust, enzovoort. Met deze mogelijkheden helpen we graag onvergetelijke ervaringen te creëren voor jouw groep!

Student fietstour kust

Offerte aanvragen

Graag meer informatie? Vul dit formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Groepen en incentives

"*" indicates required fields

Verwachte startdatum*
Verwachte einddatum*
Please enter a number greater than or equal to 1.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.