Ergon house is een foodie boutique hotel, zoals ze het zelf noemen. Naast een hotel huist er een delicatessenwinkel en restaurant in hetzelfde gebouw. Alle gasten hebben exclusief toegang tot de gemeenschappelijke keuken op hun etage waar ze maaltijden klaar kunnen maken met producten uit de Ergon delicatessenwinkel.

Het design van alle ruimtes komt voort uit een samenwerking met lokale designers en artiesten. De dag begin je in het hotel goed met een uitgebreid à-la-carte ontbijt. Dineren kan in het restaurant.

De kamers van het hotel zijn allen voorzien van een bureau, een flatscreen-tv, airconditioning en een kledingkast. Ergon House heeft familiekamers.De accommodatie biedt diverse faciliteiten, zoals een 24-uursreceptie, roomservice en gratis WiFi in de gehele accommodatie. Heerlijk een drankje drinken doe je in de bar, de calorieën eraf sporten in het fitnesscentrum.

Op korte loopafstand vind je bekende bezienswaardigheden, waaronder de Romeinse Agora, de Nationale tuin en de winkelstraat Ermou.

 

Boek online

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest