Athene

EEN ECHT GOEDE GRIEKSE KOFFIE MAKEN?

MET DIT RECEPT GAAT JE DAT ZEKER LUKKEN!

 

Virtuele foodtour

Kennis maken met de smaken van Athene? Dat kan nu ook vanuit huis.

Wanneer je een virtuele food experience boekt, ontvang je een mooie foodiebox thuis. Post uit Griekenland is altijd leuk, maar de inhoud maakt het heel bijzonder.

Met het foodie magazine ga je op culinaire reis door Athene. De foodiebox is gevuld met bijzondere Griekse producten met een verhaal. Elk product heeft een uitgebreide beschrijving in het gidsje en een QR-code. Deze linkt naar het filmpje waarin we je kennis laten maken met het product en de lokale ondernemer.

 

Athene e-book

Wat kun je verwachten
van de virtuele foodtour?

De foodbox is samengesteld met producten voor 2 personen. We hebben gekozen voor authentiek Griekse producten van kleine lokale ondernemers in Athene.

In de video nemen we je mee naar de centrale Varvakeio markt in Athene waar we je vertellen over de Griekse eettradities. We wandelen door het volkswijkje rondom de centrale markt. Dit is een wijk waar weinig toeristen komen en daardoor één van de buurten waar je de echte Griekse sfeer kunt proeven. Tijdens de virtuele foodtour maak je kennis met heerlijk bergthee, lokale kruiden, olijven, maar ook traditionele vleeswaren, Griekse koffie en zoetigheden.

Athene e-book voorkant

 

Wat zit er in de virtuele foodtour?

N

Foodiebox met unieke Griekse producten van kleine ondernemers

N

Foodie magazine

N

Video's van culinaire spots in Athene

N

Heel veel uitleg over de culinaire tradities in Griekenland

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest