Let’s Meet in Athens nodigt je uit om Athene op een unieke manier te ervaren. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van fietstochten en incentives en groepsreizen in het prachtige Griekenland. Of je nu op zoek bent naar een actieve verkenningstocht per fiets, een op maat gemaakt bedrijfsuitje of een groepsreis vol avontuur en cultuur, ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring.

Let's meet our team

Ontmoet het leukste team van Let's Meet in Athens - waar we met passie, expertise en veel gelach jouw ideale Griekse avontuur vormgeven!
Over ons: Monique

Monique

Director

Hoi, ik ben Monique en sinds 2006 woon ik in Griekenland. Als voormalig reisleidster koos ik ervoor om in Athene te wonen en dit bedrijf te starten. Nu organiseer ik, samen met mijn collega's, fietstochten en rondreizen op maat. Op die manier wil ik mensen helpen prachtige herinneringen te creëren.

Over ons: Annemarie

Annemarie

Destination Specialist

Ik ben Annemarie en ik heb Nederland in 2018 verruild voor Griekenland. Ik stel nu al jaren prachtige reizen op maat samen. Mijn persoonlijke favoriet is de Peloponnesos, maar ik vind dat ieder deel van Griekenland zijn eigen charme heeft. Door de veelzijdigheid van het land, ben ik altijd geboeid bij elke reisaanvraag die we krijgen, en werk ik ze altijd met veel plezier uit!

Over ons: Nina

Nina

Destination Specialist

Hallo, ik ben Nina. In 2022 heb ik de stap gezet om naar dit prachtige land te verhuizen. Nu help ik met het creëren van op maat gemaakte reizen door Griekenland en fietstours in Athene. We zijn erop gericht om dromen om te zetten in onvergetelijke realiteiten en streven ernaar om voor elke reiziger unieke en speciale ervaringen te bieden door out-of-the-box te denken.

Over ons: Marie

Marie

Operations Manager

Ik ben Marie, een voormalig stagiair bij Let's Meet in Athens. Na het behalen van mijn diploma ben ik teruggekomen om mijn passie voor Griekenland en duurzaam toerisme te benutten. Nu ben ik verantwoordelijk voor de fietstours en duurzaamheidsinitiatieven, met als doel onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden terwijl ze deze prachtige stad verkennen.

Duurzaamheid

Waarom duurzaamheid belangrijk voor ons is

De missie van Meet in Athens is het creëren van unieke fiets- en wandeltochten en op maat gemaakte programma’s voor groepen en incentives. Op deze manier ontdekt en ervaart de gast het lokale leven in Athene en omgeving. Ons doel is om de negatieve effecten van reizen te minimaliseren door samen te werken met familie- en kleinschalige bedrijven die een groot gevoel voor sociale verantwoordelijkheid hebben.

De onderwerpen waar we ons op richten zijn:

Het milieu: We erkennen onze verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We geven de voorkeur aan fiets- en wandeltochten, verminderen afval en uitstoot zo veel mogelijk en streven ernaar om zo min mogelijk ecologische voetafdruk achter te laten op de bestemming.

De gemeenschap: Wij geloven in het ondersteunen van en samenwerken met lokale bedrijven. Hierdoor dragen we niet alleen bij aan de lokale economie, maar zorgen we er ook voor dat onze activiteiten een positieve invloed hebben op de gemeenschap en het milieu.

De klant: We zijn toegewijd aan het aanbieden van zinvolle ervaringen aan al onze klanten. Door duurzame praktijken te implementeren in onze tours, transport en accommodaties proberen we een kans te creëren voor onze klanten om in contact te komen met de lokale cultuur en zo een positieve impact achter te laten op de bestemming.

Voortdurende verbetering: We realiseren ons dat duurzaamheid een reis is. Door constante evaluatie en verbetering proberen we onze impact op een positieve manier te vergroten. Hiervoor is transparantie cruciaal. Het delen van de stappen die we hebben genomen is daarom van het grootste belang voor ons. Als je er meer over wilt weten, kun je hier ons duurzaamheidsbeleid lezen.

Recentelijk zijn onze inspanningen beloond door het verkrijgen van de erkenning als ‘Travelife Partner’.

Wij geloven dat reizen een bevredigende ervaring is als het goed wordt gedaan: dat is een band opbouwen met de lokale gemeenschap en de kans om een positieve impact te hebben waar we ook zijn.