Houd jij van Grieks eten en wil jij authentiek Grieks leren koken zoals ze dat in een dorp in Griekenland doen?
Elefteria heeft Griekse roots en deelt graag haar familierecepten met jou. Elefteria kwam als kind naar Nederland, maar kon maar moeilijk wennen aan de zuurkool en de spruitjes. Van jongs af aan ging ze zelf in de keuken staan waar ze met tips van de tantes aan de slag ging. Ook op vakantie ging het aantekeningenschriftje mee zodat ze alle recepten die ze samen met haar familie maakte kon noteren.
Ze besloot haar recepten online vast te leggen en al snel kreeg ze de vraag of ze ook geen workshops kon gaan geven. Zo ontstond ‘koken met Elefteria’. Naast live kookworkshops op locatie verzorgt Elefteria sinds dit jaar ook online Griekse kookworkshops.

Iedere maand nieuwe online Griekse kookworkshops

Iedere maand worden er nieuwe online Griekse kookworkshops ingepland. Per kookworkshop maak je van begin tot eind een gerecht samen. Aan de andere kant van je beeldscherm kookt Elefteria het gerecht mee. De kookworkshops zijn interactief, dus je kunt meteen je vraag stellen wanneer je ergens tegenaan loopt. Naast het recept zelf, vertelt Elefteria je over de achtergrond van het gerecht, over het doen en laten van de Grieken en familieverhalen.

Aanmelden voor een online Griekse kookworkshop

De online kookworkshops worden gegeven via het programma Zoom. Na je aanmelding ontvang je alle benodigde informatie om samen te koken. De boodschappenlijst, de kookbenodigdheden en de link met password waarmee je de workshop kunt volgen. De kookworkshops worden niet live gestreamd via you tube. De online Griekse kookworkshops kosten 9,99 per deelname/inlog. Dit geldt per huishouden.

Meest actuele informatie

De gerechten die er gekookt worden wisselen. Je kunt je voor een of meerdere kookworkshops inschrijven. Je mag zelf suggesties geven voor gerechten die je graag zou willen leren maken. De meest actuele kookworkshop kun je nalezen op de website van koken met Elefteria

 

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest