Op virtuele foodexperience door Athene

Wanneer je niet naar Griekenland kunt reizen, maar graag kennis maakt met de smaken van Griekenland, is deze virtuele foodexperience in Athene echt iets voor jou. Wanneer je een virtuele foodexperience boekt, ontvang je een mooie foodiebox thuis. Post uit Griekenland is altijd leuk, maar de inhoud maakt het heel bijzonder.
Wanneer je het foodiegidsje opent ga je op culinaire reis door Athene. De foodiebox is gevuld met bijzondere Griekse producten met een verhaal. Elk product heeft een uitgebreide beschrijving in het gidsje en een QR-code. Deze linkt naar het filmpje waarin we je kennis laten maken met het product en de lokale ondernemer.

Let’s meet in Athens foodbox

De foodbox is samengesteld met producten voor 2 personen. We hebben gekozen voor authentiek Griekse producten van kleine lokale ondernemers in Athene.

Foto gemaakt door Ad Vereijken – Foto ID[/caption]

De wijk rondom de Varvakeio markt

In de video nemen we je mee naar de centrale Varvakeio markt in Athene waar we je vertellen over de Griekse eettradities. Onze Nederlandstalige begeleider wandelt door het volkswijkje rondom de centrale markt. Dit is een wijk waar weinig toeristen komen en daardoor één van de buurten waar je de echte Griekse sfeer kunt proeven. Tijdens de virtuele foodtour maak je kennis met supergezonde bergthee, lokale kruiden, olijven, maar ook traditionele vleeswaren, Griekse koffie en zoetigheden.

Foto gemaakt door Ad Vereijken – Foto ID[/caption]

PRIJS
50, – euro voor 2 personen (excl. verzendkosten)

INBEGREPEN
– Exclusieve Let’s meet in Athens foodbox met traditioneel Griekse 10 producten van lokale ondernemers in Athene
– QR-codes van video’s waarin onze Nederlandstalige tourleider 5 delicatessenwinkels in Athene bezoekt
– Exclusief foodie gidsje met alles over de producten en het gebruik ervan

Foto gemaakt door Ad Vereijken – Foto ID[/caption]

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest