De beste manier om het hoogtepunt van Athene te ontdekken

Ontdek het betoverende oude Griekenland met onze Nederlandstalige Akropolistour. Onze gids, die vloeiend Nederlands spreekt, neemt je mee op sleeptouw door deze unieke plek in het hart van Athene. Verken en leer meer over het Parthenon, Erechteion en de Nike tempel. Geen opsomming van droge feiten en jaartallen, maar een levendig verhaal in begrijpelijke taal voor alle leeftijden. In ongeveer anderhalf uur dompel je je onder in de rijke geschiedenis van Athene, terwijl je geniet van adembenemende vergezichten over de stad.

Onze gids zorgt voor een soepele toegang door het regelen van entreebewijzen, waardoor je moeiteloos langs de lange wachtrijen glipt. Dit geeft je meer tijd om te genieten en de magie van deze historische plek volledig in je op te nemen. 

Zijkant van het Parthenon op de Akropolis bij blauwe lucht

Waar spreken we af?

We ontmoeten je bij de uitgang van het metrostation Acropoli (Uitgang “Makriyianni/ Dionysiou Areopagitou”). De gids is te herkennen aan een bordje met “Little Owl Tours” erop.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellig pleintjes ... De stad heeft zoveel te bieden, daarom ook het idee voor onze reisgids. Hierin hebben wij alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op de stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Boek nu deze Akropolistour en leer alles over de verschillende verhalen die schuilgaan achter deze prachtige plek. Je ontdekt niet alleen de verschillende tempels, maar kan ook het magische uitzicht over de hele stad bewonderen.
Tour boeken