Begin aan een self-guided wandeltocht vanaf het Syntagmaplein, het bruisende hart van Athene. Verken groene parken, stuit op oude archeologische vindplaatsen, levendige en gezellige pleinen en geniet onderweg van de grootsheid van de Akropolis. Je avontuur eindigt in Thissio, waar je de plaatselijke markt kunt verkennen of iets kunt drinken in een van de vele cafés en restaurants.

Vergeet niet om jezelf te trakteren op een gratis voucher voor heerlijke Griekse yoghurt, de perfecte manier om op te laden en te verwennen terwijl je de bezienswaardigheden en geluiden van de stad in je opneemt.

Athens walking tour – van Syntagma naar Thisseo

Onze app

Met onze self-guided tour ga je op eigen houtje op pad en word je begeleid via de Active Nav App. Door de live locatie is het makkelijk om de route te wandelen zonder zorgen. Daarnaast staat ook alle informatie over verschillende bezienswaardigheden in de app.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellig pleintjes ... De stad heeft zoveel te bieden, daarom ook het idee voor onze reisgids. Hierin hebben wij alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op de stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Boek nu onze ontspannen wandeltour en ontdek verschillende wijken van Athene op eigen houtje.
Boek hier