Het spel

Met de Escape Tour Athene ontdek je de stad op een bijzondere en boeiende manier. Reis terug in de tijd en stap in het leven van de legendarische keizer Hadrianus. Door middel van opdrachten en vragen wordt je door de stad geleid. Geef je het juiste antwoord? Dan ontvang je nieuwe aanwijzingen op je telefoon die je naar de verborgen uitgang leiden. Als je met een grotere groep in Athene bent, kunnen jullie zelfs in teams tegen elkaar strijden, waardoor deze activiteit perfect is voor vriendengroepen, bedrijven en scholen! De uitdaging is om op tijd te ontsnappen!

City Game Athene NDL

"*" indicates required fields

Please enter a number greater than or equal to 1.
Datum tour*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
City Game Athene 2

Hoe werkt het?

De speciale app volgt je doorheen de stad en stuurt opdrachten zodra je op de juiste locatie bent aangekomen. Deze opdrachten omvatten diverse uitdagingen, zoals foto-opdrachten, raadsels en interessante vragen die je kennis over Athene vergroten. Het is een interactieve en spannende manier om de stad te ontdekken terwijl je op een leuke en boeiende manier leert!

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellig pleintjes ... De stad heeft zoveel te bieden, daarom ook het idee voor onze reisgids. Hierin hebben wij alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op de stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Reserveer nu, en laat je meenemen in een ware escape tour doorheen de stad van Athene!
Tour boeken