De beste manier om de highlights én de eetcultuur van Athene te ontdekken

Stap in de magie van Athene met een enthousiaste Nederlandstalige tourleider tijdens een unieke wandeltour. Verken de verborgen parels van de stad terwijl je door het pittoreske volkswijkje rondom de centrale markt wandelt. Hier proef je de authentieke sfeer van het lokale leven.

Verder neemt de tourleider je mee op een boeiende tocht door kronkelende straatjes naar de beste plekjes voor Griekse lekkernijen. Laat je betoveren door de rijke verhalen over de Griekse beschaving, terwijl je geniet van een allerlei lokale specialiteiten, zoals loukoumades (Griekse oliebolletjs), kaas, Griekse yoghurt, lokale vleeswaren …; elke smaak vertelt zijn eigen verhaal over de Griekse culinaire traditie.

Deze wandeling, die ongeveer 3 uur in beslag neemt, biedt een unieke kans voor iedereen die geïntrigeerd is door de Griekse keuken.

De smaak van Athene formulier

"*" indicates required fields

Datum tour*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Een bordje met vlees, kaas en brood bij de bekende vleeswinkel Miran in Psirri

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze wandeltour is ideaal voor het begin van je verblijf in Athene of als je de unieke smaken van Griekenland wil ontdekken.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellig pleintjes ... De stad heeft zoveel te bieden, daarom ook het idee voor onze reisgids. Hierin hebben wij alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op de stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Reserveer nu en laat je culinair verwennen in Athene tijdens een Nederlandstalige wandeling langs verschillende highlights en lokale adresjes met heerlijke hapjes.
Tour boeken