Ontdek Athene op een originele manier!

Met de escape tour Athene ontdek je de stad op geheel unieke wijze. Ga terug in de tijd en neem een kijkje in het leven van de keizer Hadrianus. Aan de hand van opdrachten en vragen word je door de stad geleid. Geef je het goede antwoord? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen op je telefoon die naar de geheime uitgang leiden. Ben je met een grotere groep in Athene? Dan kun je ook als teams tegen elkaar strijden. Een perfecte activiteit voor vriendengroepen, bedrijven en scholen!

De app die je download volgt je door de stad. Hierdoor ontvang je de opdrachten als je op de juiste plek bent aangekomen. De opdrachten bestaan onder andere uit foto opdrachten, raadsels of leuke vragen die jouw kennis over Athene vergroot.

Wat ga je zien tijdens deze escape tour?

Tijdens deze escape tour door Athene leer je de wijken van de stad op een unieke manier kennen. Lang geleden heeft Keizer Hadrianus zijn kapper tijdens een klopjacht naar een geheime uitgang gebracht. Met deze tour ga je op zoek naar deze geheime uitgang. Ondertussen loop je langs de historische bezienswaardigheden. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? De Keizer had maar weinig tijd om te ontsnappen, maar jij bent hier natuurlijk op vakantie. Daarom kun je de escape tour ook gewoon op eigen tempo spelen!

Prijs

De kosten voor 1 team bedragen 29,95. We raden aan om met maximaal 5 personen per team te spelen zodat iedereen even fanatiek aan het spel mee kan doen. Het ticket dat je ontvangt per team is slechts geldig op 1 telefoon dus wil je als groepjes tegen elkaar spelen, dien je meerdere tickets aan te schaffen.

 

Vertrekpunt

Het spel begint bij het Zappeion.

Wanneer

De city game kan op elk moment van de dag gespeeld worden.

Boek Nu Boek Nu

Pin It on Pinterest