De beste manier om de highlights van Athene te ontdekken

Deze ontspannen wandeltour is een heerlijke kennismaking met het betoverende Athene. Vanaf de levendige groente- en fruitmarkt leidt onze route naar Plaka, waar we uiteindelijk aankomen aan de voet van de Akropolis, in het prachtige Anafiotika. Hier waan je je op een Grieks eiland met kleine witte huisjes en smalle steegjes, met de Cycladische bouwstijl als kenmerk. Vanaf de Pnyx kun je genieten van een van de meest adembenemende uitzichten op de Akropolis.

Deze tour gaat niet alleen over het oude Athene; we verkennen ook de moderne stad en duiken in een van de trendy wijken. Dit geeft je een inkijkje in het hedendaagse leven in Griekenland. Natuurlijk maken we onderweg tijd voor een heerlijke traktatie. 

 

Homepage 2

Nederlandstalige begeleiding

Wij geven je de perfecte introductie voor jouw verblijf in Athene. Onder leiding van een Nederlandstalige tourleider leer je de stad kennen en dompelen we je onder in het echte Griekse leven. Deze tour is perfect voor iedereen die voor de eerste keer de stad bezoekt of op korte tijd de belangrijkste plekjes wil ontdekken.

Een leuke groepsfoto van onze tourleiders bij de Romeinse agora met op de achtergrond de Akropolis

De handigste reisgids

Athene is een ontzettend verrassende stad en heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische stedentrip. Naast de overblijfselen van de eeuwenoude geschiedenis die de stad rijk is, kan je genieten van de Griekse keuken of relaxen op het strand. Athene kent ontelbaar veel heuvels, rooftopbars met een adembenemend uitzicht, restaurants, gezellig pleintjes ... De stad heeft zoveel te bieden, daarom ook het idee voor onze reisgids. Hierin hebben wij alles verzameld wat we zelf zouden willen weten. Bij het lezen zul je meteen begrijpen waarom wij verliefd zijn geworden op de stad.

  • Lokale expertise
  • Personal touch
  • Handig E-bookformaat
Bestel reisgids

Zin om deze tour te doen?

Boek nu onze ontspannen wandeltour en ontdek het oude en moderne Athene, met levendige markten en het betoverende Anafiotika, met adembenemende uitzichten en een heerlijke traktatie onderweg!
Tour boeken